Home / BG vesti / Svi na led!

Svi na led!

Foto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Mladi i stari, iskusni i oni koji su odlučili da „probiju led“, večeras su otvorili sezonu rekreativnog klizanja u Ledenoj hali „Pionir“.Jesen i nešto hladnije vreme tek su počeli, a Beograđani su već danas od 20.30 do 22.30 sata, mogli da uživaju u pravim zimskim čarolijama.

– Radujemo se još jednoj sezoni, a koliko vidim dosta ljudi ju je spremno dočekalo. Već je došlo oko 300 klizača, a verujem da će ih do kraja večeri biti oko 400 – priča direktor Sportsko-rekreativnog centra „Tašmajdan“ Milan Novović i dodaje da godišnje na led u ovoj hali stane oko 10.000 rekreativaca.

Dok su iskusni klizači ponosno demonstrirali svoje umeće, nesigurni su se kretali u blizini ograde a nespretni podsećali na Bambija – svi sa oduševljenjem kada uspostave ravnotežu.- Svako veče dolazimo ovde sa društvom, klizamo duže od deset godina! – u žurbi pričaju Anđela i Dejan, nestrpljivi da što pre stanu na led.

Kako ističe direktor Novović, sezona za građanstvo otvorena je do aprila, a od decembra će im na raspolaganju biti i više termina.

– Tako je poslednje dve godine, u skladu sa interesovanjem, a upravo zbog posetilaca smo ove godine produžili i termin za rekrativno klizanje, sa sat i po na dva – kaže Novović.

Građanima je na raspolaganju termin od 20.30-22.30 četvrtkom i petkom, dok vikendom, osim u to isto vreme, mogu klizati i od 11 do 12.30 i od 14 do 15.30.

Izvor: blic.rs

Vezani članci

Teslin vremeplov

„Teslin vremeplov“ tokom prošle godine je obišao Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Herceg Novi, Budvu …

Powered by keepvid themefull earn money