Slow

Smesteni smo u Turistickoj ambijentalnoj zoni grada u mirnoj ulici, okruzeni crkvama, spomenicima, pijacom, muzejima i istorijski vaznim mestima. Hostel Slow ima najvecu i najlepsu bastu od svih hostela u Beogradu sa endemskim vrstama drveca u dvoristu. Imamo 600 kvm veliku bastu oko kuce u kojoj se nalazi Hostel Slow. Do glavnog beogradskog Trga Republike stize se za nekoliko minuta trolejbusom. Do Hrama Svetog Save stize se za nekoliko minuta hodom. Imamo u ponudi i ono sto drugi nemaju – kafe i kuhinju sa svim vrstama hrane i mogucnost porudzbine. Imamo letnju i zimsku bastu sa 100 sedenja. Hostel „SLOW“ se nalazi u Dubljanskoj 69, mirnoj ulici na Vračaru, smešten je u renoviranoj trosobnoj kući s početka 20. veka, u velikom dvorištu sa visokim drvećem.Hostel „SLOW“ je udaljen 900 m od Trga Slavija u centru grada i svega 300m od Hrama Svetog Save, najveće pravoslavne crkve na Balkanu, a u neposrednoj blizini nalazi se čuvena beogradska pijaca Kalenić.Hostel „SLOW“ je odlično povezan sa centrom Beograda.Autobusi (24, 25, 26 i 83). Trolejbusi (19, 21, 22 i 29).Automobilom se do Slavije stiže za tri minuta, trolejbusom za pet, a peške za 15 minuta.Hostel „SLOW“ udaljen je 1,5 km od glavne železničke kao i autobuske stanice u Beogradu.Hostel „SLOW“ je odlično povezan sa aerodromom, jer smo svega 300 metara udaljeni od auto-puta.Do aerodroma se stiže za 20 minuta, a cena našeg prevoza je 1 .800 dinara.

Okolina

Do nekih od glavnih turističkih atrakcija u Beogradu, kao što su Titova „Kuća cveća“, Muzej Jugoslavije, stadion Crvene zvezde, kraljevski Beli dvor, ili bombardovane zgrade u centru grada stiže se za 10 minuta vožnje. Hostel „SLOW“ smešten je na obroncima brda Vračar, na Čuburi, u rezidencijalnoj gradskoj četvrti na samo 5 minuta hoda od Muzeja Nikola Tesla. U blizini hostela i pijace Kalenić nalazi se najveća beogradska ulica i tradicionalni trgovački centar, Bulevar Kralja Aleksandra sa parkom Tašmajdan, crkvom Svetog Marka, zgradom Narodne skupštine i Starim dvorom u kojem je smeštena gradska uprava.

Usluge

Nudimo noćenja i noćenja sa doručkom, Besplatan parking za automobil, Besplatan Wi-Fi, Pripremanje jela po porudžbini, Cafe bar i pizzeria

Vezani članci

Time hostel

SMEŠTAJ U CENTRU BEOGRADA Ako tražite ugodan smeštaj u samom centru Beograda (odmah pored Knez …

Powered by keepvid themefull earn money