Home / Odmor u Beogradu / Hosteli / San Art Floating

San Art Floating

Hostel San Art Floating nalazi se na čuvenim beogradskim splavovima, na ušću Save u Dunav. Smešten je u pešačkoj zoni, u mirnom okruženju. Iz hostela se pruža fantastičan pogled na Kalemegdansku tvrđavu, Veliko ratno ostrvo i staro gradsko jezgro Zemuna.

Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem i mreže za komarce. Gosti mogu koristiti prostranu zajedničku trpezariju i prostor za sedenje. U okviru objekta su takođe na raspolaganju terasa i bar. Besplatan bežični internet dostupan je u čitavom objektu.

Hostel San Art nalazi se blizu centra grada, a u okolini postoje brojne mogućnosti za šetnju, biciklizam i vožnju čamcem. Do centra Beograda ima 3 km.

Čuvena Knez Mihailova ulica vodi do Kalemegdanske tvrđave i nudi brojne mogućnosti za kupovinu. Tržni centar Ušće, sa restoranima, barovima i kafeima, nalazi se na pešačkoj udaljenosti od hostela Floating. Najbliža prehrambena prodavnica udaljena je 300 metara.

Aerodrom Beograd se nalazi na 7 km, a do glavne autobuske i železničke stanice ima 2,5 km.

Destinacija Novi Beograd je odličan izbor za putnike koje zanimaju šopingatmosfera i restorani.

Parovima se posebno svidela lokacija – ocenili su je sa 9,4 za boravak udvoje.

Ovde dobijate dobru vrednost za uloženi novac, prema mišljenju parova koji su proveli vreme u ovom objektu. Ocenili su sa 9,4.

Govorimo vaš jezik!

 

Izvor: booking.com

Vezani članci

Time hostel

SMEŠTAJ U CENTRU BEOGRADA Ako tražite ugodan smeštaj u samom centru Beograda (odmah pored Knez …

Powered by keepvid themefull earn money