Home / Život u Beogradu / Restorani / Restoran So & biber

Restoran So & biber

Restoran So & Biber nalazi se na adresi Staro Sajmište 19 i spada u restorane nacionalne i riblje kuhinje. Restoran So & Biber predstavlja zaista pravo mesto za sve gurmane i one koji su hedonistički nastrojeni i vole da uživaju u hrani. Porcije ovog restorane se prepričavaju, što zbog veličine, što zbog ukusa.
Oko restorana So & Biber okupljeni su zaista vrhunski profesionalci iz mnogih oblasti, počevši od kuvara, preko konobara i svih onih koji brinu i o najsitnijim detaljima bitnim za vaše maksimalno uživanje. Ljubazno osoblje brine o uživanju svakog gosta, a kuvari da svaki tanjir bude priča za sebe.
Za one koji nisu ljubitelji mesa tu su i odlčno pripremljeni riblji specijaliteti i salate, koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Enterijer restorana So & Biber je zaista izuzetan, i sigurno će privući vašu pažnju. U pitanju je elegantni spoj tradicionalng i modernog, u kome jednostavno ne možete a da ne uživate.
Pogodnost koju imaju gosti restorana So & Biber je i besplatan parking, sa dvadeset parking mesta.

Adresa: Sajmište 19

Kontakt: smpink@beotel.net, 011-2399-727

Radno vreme: pon-ned 10-00h

Komentari gostiju:

„Odlična hrana, porcije za jako gladne osobe, odlična usluga, umerene cene, besplatan wi-fi. Parking. Za svaku preporuku.“

„Veoma prijatan ambijent. Brza usluga. Obimni obroci. Dovoljno je da se poruci jedna porcija i da se podeli za dve osobe. Preporucujem za dame da uzimaju decije porcije.“

image_standard_2x slide-1

 

Vezani članci

Restoran SAČ

Kada se uželite tradicionalne kuhinje, restoran Sač je pravi izbor za vas! Nalazi se u …

Powered by keepvid themefull earn money