Home / Odmor u Beogradu / Rent a Car / Rent a car Cicimici

Rent a car Cicimici

Adresa: Antifašističke borbe 17, lokal 12
Telefon: 011/3122-484, 064/1271-313, 064/7002-323
E-mail: office@cicimici.rs
web: www.cicimici.rs

Dobro došli na prezentaciju Cicimici Rent-a-Car agencije.
Porodična firma Cicimici rent-a-car, je nova i dovoljno mala da Vam pruži lični servis a ipak dovoljno velika da osetite profesionalizam i pouzdanost.
Pružamo usluge Rent a car-a ekonomičnim gradskim automobilima, kao i usluge transfera luksuznim putničkim automobilima u zemlji i inostranstvu.
Poštujući vaše vreme, izabrali smo najlakši i najbrži način rentiranja vozila, dovozeći i preuzimajući vozilo na bilo kojoj adresi u Beogradu, tj vozilo koje vi izaberete sačekaće Vas na mestu i u vreme koje Vama najviše odgovara, bez ekstra naplate.
Nadamo se da svojom profesionalnošću, trudom i pristupačnim cenama možemo postati vaš Rent a car partner.
Posetite naš sajt gde možete da se upoznate sa radom agencije, da se informišete podrobnije o našim uslugama i vozilima koja su Vam na raspolaganju.
Kontaktirajte nas i u slučaju da Vaše potrebe nisu navedene na našem sajtu, uvek smo otvoreni za saradnju i učinićemo sve da izadjemo u susret željama naših klijenata.

SPECIJALNE PONUDE
U želji da opravdamo Vaše poverenje i dokažemo da nam je zadovoljstvo klijenata prioritet Cicimici Rent-a-car nudi konstantne pogodnosti I specijalne ponude. Dovoljno je da nas kontaktirate I iznesete Vaše želje I mogućnosti a mi ćemo se potruditi da izaberemo najbolju tarifu za Vas.
VIKEND TARIFA
Ova tarifa Vam omogućava da iznajmite vozilo u periodu od petka do ponedeljka po ceni od 90€. Vozilo dobijate sa neograničenom kilometražom I za ovu uslugu važe opšti uslovi koje je propisao Cicimici rent-a-car. Ova tarifa se odnosi na period od 15/09 do 01/05 za vozila: Fiat Punto I Škoda fabia. Kontaktirajte nas i rezervišite svoj vikend!
5+2 TARIFA
Ovom uslugom Vam omogućavamo da možete uživati u korišćenju naših vozila 7 dana pri čemu će vam biti fakturisano samo 5 što znači da će Vas 7 dana najma koštati neverovetnih 175€. Ova tarifa je dostupna u periodu od 15/09 do 01/05 za vozila Fiat Punto i Škoda Fabia, I za nju važe opšti uslovi najma.
DUGOROČNI NAJMOVI
Ovo je usluga koju pružamo svim klijentima koji žele višemesečni najam naših vozila, a dostupna je tokom cele godine i odnosi se na sve kategorije vozila. Za sve višemesečne najmove odobravamo specijalne popuste u zavisnosti od dužine najma. Za ovu uslugu važe opšti uslovi najma. Molimo Vas kontaktirajte nas i informišite se o ceni višemesečnih najamova.
MANJA KILOMETRAŽA
Ovom uslugom odobravamo popust od 5% za sve najmove sa predjenom kilometražom manjom od 100km dnevno kao I za mesečne najmove sa predjenom kilometražom manjom od 4000 km mesečno. Ova usluga je dostupna tokom cele godine i odnosi se na sve kategorije vozila. Ovu uslugu ne odobravamo samo kod korišćenja Vikend tarife i 5+2 Tarife.
TRANSFERI
Usluge transfera (rentiranje vozila sa vozačem) vršimo luksuznim putničkim automobilima u zemlji i inostranstvu.
Sva vozila su komforna, klimatizovana i u skladu sa evropskim standardima bezbednosti.
Svi vozači su provereni profesionalci sa poznavanjem engleskog jezika.
CENOVNIK
• Za sve pravce obračunavamo 0.25€ po pređenom kilometru
• Za sve povratne vožnje van garada obračunavamo 5€ po svakom satu čekanja
• Usluge prevoza po gradu obračunavamo 10€ po satu
• Troškovi smeštaja (po dogovoru) padaju na teret korisnika usluga

PRIMERI
• Novi Sad 55€ Zrenjanin 45€ Subotica 110€
• Kikinda 70€ Vršac 50€ Kopaonik 160€
• Zlatibor 115€ Negotin 130€ Gornji milanovac 60€
• Čačak 75€ Niš 135€ Kruševac 115€
• Kragujevac 90€ Užice100€ Sarajevo 180€
• Banja Luka 215€ Sofija 240€ Budimpešta 235€
• Zagreb 240€ Temišfar 120€ Skoplje 250€
• Transfer do ili sa aerodroma iznosi 15€

Vozni park

Vezani članci

Maxx rent a car

Adresa: Omladinskih Brigada 88b Telefon: 011/400-5111, 011/400-5112, 069/400-5111 E-mail: info@maxxmobillity.com web: www.maxxmobility.com Novootvorena agencija Maxx rent …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesi captcha *

Powered by keepvid themefull earn money