Home / Aktuelno u Beogradu / Prodat DEPO!

Prodat DEPO!

Foto: Blic / RAS Srbija

Prostor nekadašnjeg „Depoa“ u Bulevaru kralja Aleksandra 142, gde je pre nešto više od tri godine izgoreo tržni centar, prodat je danas na javnoj aukciji po ceni od 4,15 miliona evra!

Zvanično, kupac je firma BKA divelopment koju je prilikom otvaranja ponuda predstavljao direktor Miša Marković. Ipak, tek narednih dana možda će se obelodaniti ko stvarno stoji iza firme koja je prema podacima Agencije za privredne registre (APR) osnovana pre samo 20-tak dana, tačnije 26. septembra ove godine, sa sedištem u Ulici Neznanog junaka 7 na Savskom vencu, u kojoj se kao jedino odgovorno lice vodi već spomenuti Miša Marković i čiji je osnivački kapital iznosio 100 dinara.

– Grad Beograd je prodao postojeće objekte sa pripadajućim zemljištem, ukupne površine 4.316 kvadratnih metara. Šta će biti izgrađeno na ovom kompleksu zavisi od investitora, a moguće je izgraditi i obejkte stanovanja i poslovanja – rekao je gradski menadžer Goran Vesić i napomenuo da će vlasnik morati da tokom izgradnje poštuje veoma stroge uslove Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda.

Posle svega nije čudo što BKA investment nije moguće naći u bilo kojim ranijim pričama, a po svemu sudeći skraćenica BKA znači – Bulevar kralja Aleksandra.

Podsetimo, ovo je prvi put da je lokacija „Depoa“ ponuđena na prodaju, a početna cena iznosila je 4.078.620 evra. Pored BKA investmenta ponudu je poslala i firma „Belestejt“.

VESIĆ: NA PRODAJU JOŠ JEDAN DEPO

Goran Vesić je najavio da će Grad Beograd u narednih mesec dana oglasiti prodaju još jednog depoa koji se nalazi na uglu Bulevara despota Stefana i Cvijićeve ulice.

 

Izvor: blic.rs

Vezani članci

Beograđanin odbranio diplomski rad u narodnoj nošnji, sad je sve ponovio za master: Filip je car sa Pravnog fakulteta o kom priča ceo grad

U čakširama, pletenim čarapama, sa pojasom oko struka, prslukom, košuljom sa vezom i šajkačom na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesi captcha *

Powered by keepvid themefull earn money