Home / Aktuelno u Beogradu / Poskupljenje u Bus plusu: Skuplje ćete plaćati servis koji koristite svaki dan

Poskupljenje u Bus plusu: Skuplje ćete plaćati servis koji koristite svaki dan

Umesto dosadašnjih 1,8 dinara, cena ove usluge od danas će biti 2,76 dinara, sa uračunatim PDV-om

Sms poruke kojom građani mogu da dobiju povratnu informaciju za koliko im stiže željeni prevoz, od danas je zvanično poskupeo.

Umesto dosadašnjih 1,8 dinara, cena ove usluge od danas će biti 2,76 dinara, sa uračunatim PDV-om.

Imajući u vidu da nije bilo prethodnih najava ove firme da će SMS sistem za proveru reda vožnje poskupeti, ovo je jutros prilično iznenadilo građane koji koriste gradski prevoz.

– Kao i svaki dan i jutros sam otkucala sms poruku, da bih proverila za koliko stanica mi stiže autobus. Međutim, na ekranu mi se pojavilo obaveštenje da je od 1. avgusta ova usluga poskupela i da će se od sada naplaćivati 2, 8 dinara +PDV, sa pitanjem da li želim da nastavim korišćenje ove usluge pod novim uslovima. Bila sam iznenađena jer ovu uslugu „bus plusa“ koristim više puta dnevno – kaže Marija N.

Iz „Bus plusa“ navode da je za 5 godina, koliko postoji bus plus, moralo nešto poskupeti, kao i da za one koji ne žele da izdvjaju novac za ovu uslugu, imaju besplatnu „bus plus“ aplikaciju:

 

Za 5 godina od kada postojimo, povećali smo cenu ove usluge jer je poskupeo i telekomunikacioni saobraćaj. Ljudi koji šalju sms poruke da bi proverili kada im stiže prevoz, imaju novac to i da plate. Oni koji ne žele da plaćaju, imaju našu aplikaciju, koja je tačna i što je još bitnije, potpuno besplatna. Osim toga, cena je poskupela za samo jedan dinar. što je skoro duplo manje u odnosu na standardne sms poruke – navode u „Bus plusu“.

Sistem slanja sms poruka kojom su građani dobijali informacije kada stiže prevoz, uveden je 15. marta 2012. godine.

 

Izvor: Telegraf

Vezani članci

Beograđanin odbranio diplomski rad u narodnoj nošnji, sad je sve ponovio za master: Filip je car sa Pravnog fakulteta o kom priča ceo grad

U čakširama, pletenim čarapama, sa pojasom oko struka, prslukom, košuljom sa vezom i šajkačom na …

Powered by keepvid themefull earn money