Home / Odmor u Beogradu / Rent a Car / Maxx rent a car

Maxx rent a car

Adresa: Omladinskih Brigada 88b
Telefon: 011/400-5111, 011/400-5112, 069/400-5111
E-mail: info@maxxmobillity.com
web: www.maxxmobility.com

Novootvorena agencija Maxx rent a car pravi je izbor za sve koji žele da na brz i siguran način stignu do željene destinacije. Zahvaljujući raznovrsnom voznom parku i visokokvalitetnim modelima automobila, garantujemo Vam sigurnu i bezbednu vožnju kako u gradu, tako i van njega.

Svi korisnici usluga agencije Maxx rent a car Beograd moraju biti stariji od 21 godine i posedovati važeću vozačku dozvolu najmanje dve godine, kao i važeću ličnu kartu ili pasoš. Prilikom iznajmljivanja vozila potrebno je ostaviti depozit na kreditnoj kartici, a najkraći period za iznajmljivanje automobila je jedan dan (24 časa).

Rent a car Maxx Beograd poseduje raznovrstan vozni park koji čine automobili renomiranih proizvođača iz gradske i srednje klase vozila, ali i luksuzni automobili. Naša visoko kvalitetna vozila su kasko osigurana i kompletno opremljena što garantuje udobnu i sigurnu vožnju. Sva vozila održavamo i servisiramo u skladu sa propisanim pravilima proizvođača, a posebnu pažnju poklanjamo čistoći i urednosti.

Pored iznajmljivanja vozila u našoj poslovnici u Beogradu, nudimo Vam besplatnu dostavu automobila do aerodroma Nikola Tesla, kao i bilo kog hotela u gradu. Uz prethodnu doplatu, vršimo dostavu vozila na željenoj adresi, kao i preuzimanje vozila van radnog vremena agencije.

Za najam naših vozila kilometraža nije ograničena, a cena rentiranja automobila zavisi od kategorije i tipa vozila, kao i od broja dana na koje iznajmljujete vozilo. Takođe, otvoreni smo za sve vrste dogovora prilikom dugoročnog iznajmljivanja vozila.

Ukoliko Vam je potreban lep i udoban automobil za venčanje ili neku drugu proslavu, Maxx rent a car Beograd nudi Vam mogućnost iznajmljivanja luksuzne klase vozila. Takođe, ova vozila su pogodna za porodična putovanja na svim destinacijama.

U skladu sa Vašim potrebama, naše stručno i profesionalno osoblje u svakom trenutku će Vam obezbediti najbolju uslugu, uz sigurnost, komfort i minimalnu potrošnju goriva. Potrudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje.

Najpovoljniji rent a car Maxx Beograd.
Raznovrstan izbor vozila – od mini grupe, do luksuznih automobile.

Vozni park

Vezani članci

ADE rent a car

Adresa: Borska 94d Telefon: 011/359-1142, 063/228-901 E-mail: ade@sbb.rs  aderentacar@orion.rs web: www.aderentacar.co.rs AKCIJA 5+2 – PLATITE 5, VOZITE …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesi captcha *

Powered by keepvid themefull earn money