Klub TILT

Klub Tilt predstavlja zimsku varijantu splava Freestyler. Zbog iskusne ekipe ugostitelja koja vodi klub Tilt, on je brzo postao jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu, poznat po dobroj zabavi, vrhunskim žurkama, kvalitetnim DJevima i izvođačima i lepim devojkama.

Sve posetioce beogradskog kluba Tilt koji se nalazi u Beton hali, na savskom pristaništu, očekuje bogat muzički program, razigrani i veseli gosti, kao i velika količina pozitivne energije kakva je falila noćnom životu u Beogradu.

Klub Tilt otvara svoja vrata nešto pre ponoći, kada obično počinju žurke, pa do pet ujutru. Najčešće ćete slušati House i Disko muziku, a za odličnu atmosferu često je zadužen i poznati DJ dvojac Dj`s Mirko & Meex.

Ceo ambijent kluba Tilt je veoma moderan, sve „pršti“ i sija, te ovaj klub podseća na mnoge strane klubove, a i jedna je od omiljenih destinacija mnogih poznatih ličnosti Srbije i regiona. Osoblje u klubu je veoma profesionalno i efikasno, te nećete zateći gosta koji dugo čeka na ispunjenje svoje porudžbine. Club Tilt sve je podredio svojim gostima, tačnije njihovom uživanju.

Sam enterijer kluba zapanjiće vas već na prvi pogled. U centru kluba Tilt u Beogradu dominira veliki šank oko kojeg je pozicionirano vrhunsko osvetljenje koje dodatno dogreva ionako vruću atmosferu tokom žurki. Ozvučenje je takođe na svetskom nivou, a zabavljaju vas najbolji DJevi, kako lokalni, tako i strani. Muzički pravac kluba svakako će prijati pravim clubberima Beograda i svim ljubiteljima kvalitetnog elektro zvuka i srodnih urbanih žanrova kvalitetne underground i mainstream muzike. Za pravi klupski doživljaj zaduženi su barmeni koji za trenutak smućkaju savršeno piće, kao i veoma izazovne GO-GO plesačice.

Dostupni su vam odlični kokteli spremani od strane pravih majstora svog zanata, a naravno možete uživati i u raznim vrstama piva, mnogim brendovima votke, viskija i drugih žestokih pića, ali i u ekskluzivnim vinima i šampanjcima.

Zašto da izađete baš u klub Tilt

  • Zato što je klub Tilt zimska verzija najboljeg beogradskog splava – splava Freestyler
  • Zato što se organizuju vrhunske žurke sa najboljim DJ-evima
  • Zato što ste ovakvo mesto u Beogradu već dugo, nažalost neuspešno, tražili – do sada!

U klubu Tilt u Beton hali očekuje vas spektakularan provod, te požurite, rezervišite svoje mesto besplatno i nezaboravno se provedite!

Klub Tilt
Beton Hala, Karađorđeva 2-4, Beograd
066 222 153

 

Izvor: gdeizaci.com

Vezani članci

SHISHA HILL

SHISHA HILL je popularni novootvoreni bar u centru Beograda, neposredno ispod Kalemegdana, smešten tik uz Beton …

Powered by keepvid themefull earn money