Home / Život u Beogradu / Klubovi / Klub Brankow

Klub Brankow

Klub Brankow najbolji je internacionalni i lokalni deep house i disko DJ klub u Beogradu. Pored sjajnih koktela, bogate selekcija vina, neverovatne atmosfere, lepih ljudi, fantastičnog enterijera i ljubaznog osoblja, možete samo nezaboravno da se provedete!

Klub Brankow lociran je na spoju Novog Beograda sa starim delom grada, i nalazi se na Savskom vencu, u ulici Crnogorska 12, uklesan u stubu mosta, te je bukvalno deo Brankovog mosta. Lokal je počeo rad kao mesto za ljubitelje laganijih ritmova poput džeza i fanka, ali je ubrzo prešao na komercijalni house i disko.

Klub Brankow prostire se na preko 200 kvadrata, a dizajner koji je od ovog kluba napravio miks urbanog i avangardnog je Đorđe Gec, koji je između ostalih dizajnirao i klubove Radost, Mladost, Ludost, Tube, kao i splav Lasta.

Naime, unutrašnjost kluba je mešavina njujorškog, londonskog i berlinskog stila, te ćete pri samom ulasku primetiti kontrast između stilova. Tako ćete pored dominantne žute i plave boje videti beton i staklo, ali i drvo i kožu. Sa jedne strane ulice nalazi se klub Brankov sa svojim dugačkim betonskim separeima, a sa druge strane je sama ulica. Separei, dugačak šank, visoka sedenja i ljude u njima moći ćete da posmatrate kroz neko od velikog broja sitnih ogledala razbacanih po plafonu, koji dodaju poseban šmek atmosferi u Brankowu. Svetlost i senke igraju se na nesvakidašnji način, a disko kugla pojačava njihov nestašluk. Treba istaći i da je engleski stručnjak koji je radio i na nekim najelitnijim svetskim klubovima, postavljao šank u klubu Brankov.

Zašto da uživate baš u klubu Brankow

  • Zato što ćete da dožive nesvakidašnje iskustvo
  • Zato što je muzički program izuzetno kvalitetan
  • Zbog sjajne atmosfere koju stvara ceo ambijent – klub je bukvalno deo Brankovog mosta!
  • Zbog toga što je ovo mesto već godinama IN klub u Beogradu, što dovoljno govori o tome koliko vredi
  • Klub Brankow
    Crnogorska 12, Beograd
    066 222 15

Vezani članci

SHISHA HILL

SHISHA HILL je popularni novootvoreni bar u centru Beograda, neposredno ispod Kalemegdana, smešten tik uz Beton …

Powered by keepvid themefull earn money