Home / Bg info / Još modernija kablovska televizija USKORO u našem gradu!

Još modernija kablovska televizija USKORO u našem gradu!

United Grupa i SBB lansiraju TV platformu najnovije generacije, EON. Na svim ekranima – tabletu, smart telefonu, računaru i sa najvećim brojem unapređenih funkcionalnosti do sada, EON će zameniti postojeći D3GO. Uz to, velika novina je da će EON od samog starta biti dostupan i na smart televizorima, a tokom sledeće godine pojaviće se i EON digitalni prijemnik putem kojeg će sve nove i intuitivne funkcije, osim na Smart televizoru, biti moguće i na svim ostalim uređajima.

 TELEVIZIJA PREKO SMART TV APLIKACIJE
Prvi put u regionu, uz EON, biće omogućeno gledanje televizije preko Smart TV aplikacije, na televizorima najnovije generacije.

Gledanje EON-a na računarima je omogućeno preko svih pretraživača, bez potrebe za bilo kakvim dodatnim softverom (plugin-om), dok je za mobilne uređaje EON aplikacija dostupna na App Store-u ili Google Play Store-u.

LEPŠI I JEDNOSTAVNIJI INTERFEJS

Inovativni dizajn korisničkog interfejsa EON-a omogućava jednostavno i intuitivno korišćenje platforme, brzo pretraživanje i kreiranje liste omiljenih kanala, kao i aktiviranje podsetnika za emisije koje želite da gledate.

Pretraživanje u Video klubu je mnogo brže i lakše i to prema naslovu, žanru, godini izdanja i oceni.

NASTAVI GLEDANJE NA DRUGOM UREĐAJU

Video klub je dobio još jednu funkcionalnost. EON omogućava da se započeto gledanje na jednom uređaju nastavi na drugom. Na ovaj način film ili serija čekaju vas tamo gde ste stali, kad vama to odgovara.

GLEDAJ 7 DANA UNAZAD

Uz EON, umesto dosadašnja 72 sata, moguće je gledati sadržaj do čak 7 dana unazad. To u Srbiji predstavlja najduži vremenski period za gledanje TV-a unazad

SVI KANALI NA SVIM UREĐAJIMA

Uz EON, sve kanale iz svog paketa moći ćete da gledate na vašim omiljenim uređajima, bilo kada.

Izvor: Blic.rs

Powered by keepvid themefull earn money