Home / Odmor u Beogradu / Hosteli / Jedro hostel

Jedro hostel

Hostel Jedro je najbolje opremljen hostel u Beogradu koji nudi idealne uslove za dnevni odmor, prenoćište ili pak duži smeštaj, po popularnim cenama. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, u mirnom delu Novog Beograda, do nas možete stići brzo i lako sa aerodroma, autoputa, Glavne železničke i autobuske stanice, kao i iz samog centra grada.

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim, čistim i povoljnim smeštajem nakon napornog radnog dana, u društvu Vaših bližnjih ili prijatelja, hostel Jedro je pravi izbor za Vas. Smešten u neposrednoj blizini Studentskog grada i Instituta za majku i dete, hostel Jedro raspolaže sa deset soba različitih kapaciteta, od privatnih bračnih soba, do višekrevetnih soba sa 12 ležajeva.

Za kompletan užitak naših gostiju, sve sobe poseduju funkcionalni nameštaj, centralno grejanje, klima uređaj, televiziju i satelitski program, kao i pristup WI-FI internetu. Našim gostima na raspolaganju su četiri kupatila sa tuš kabinama i jednom posebnom tuš kabinom koja se nalazi u sastavu sobe.

Tokom sunčanih dana, gosti mogu da se opuste i uživaju u prelepoj bašti, a u sklopu našeg hostela nalazi se i klub restoran sa profesionalnim ozvučenjem. Za sve one koji nemaju laptop računar kod sebe u upotrebi je kompjuter sa štampačem i internet velike brzine, što omogućava da stalno budete u kontaktu sa porodicom i prijateljima.

Jedan smo od retkih hostela u gradu koji nudi usluge transfera luksuznim mercedesima iz bilo kog dela grada ili sa aerodroma do našeg hostela ili apartmana. Gostima koji dolaze sopstvenim vozilom, na raspolaganju je adekvatan parking prostor. Takođe, nudimo usluge profesionalnog obezbeđenja, ukoliko Vam je potrebna zaštita iz ličnih razloga ili sa sobom nosite veću količinu novca.

Ako želite kvalitetan apartman u Beogradu pružamo Vam mogućnost da iznajmite najmodernije i najpovoljnije apartmane za odmor, romantiku, provod i sve što možete da zamislite u predivnoj prestonici Srbije. Pored pet apartmana na atraktivnim lokacijama u samom centru Beograda, u našoj ponudi nalazi se i SPA apartman na Novom Beogradu.

Svi naši apartmani su veoma moderno opremljeni i imaju flat screen televizore, kao i dostupnu kablovsku televiziju. Svaki apartman ima pristup internetu putem WI-FI mreže, klima uređaj, osnovni inventar, jednom rečju sve što Vam treba da biste se osećali udobno i prijatno kao kod kuće. Kvalitet smeštaja je potvrđen i od strane mnogobrojnih gostiju koji su naša najbolja preporuka.

Zato ne oklevajte, samo jedan poziv Vas deli da neki od naših apartmana u Beogradu postane Vaš stan na dan. Naše ljubazno i profesionalno osoblje stoji na raspolaganju za sva Vaša pitanja, pre i za vreme Vašeg odsedanja kod nas. Izaberite hostel Jedro i zaplovite u Vašu avanturu!

Vezani članci

Bohemian garden

Naš fokus u Hostelu Bohemian Garden je na tome da učinimo da se osećate prijatno …

Powered by keepvid themefull earn money