Home / Aktuelno u Beogradu / Izraelci kupili Depo

Izraelci kupili Depo

Foto N. Marjanović

Kompanija „BKA divelopment” osnovana pre 14 dana, sa kapitalom od 100 dinara, u ponedeljak je za 4,15 miliona evra pazarila 43 ara u Bulevaru kralja Aleksandra 142.- „BKA divelopment” je u vlasništvu kompanija „Josi Avrahami” i „Almogim holdings” koje su lani postale gazde lokacije bivše američke ambasade.

Izraelski investitori, kompanije „Josi Avrahami” i „Almogim holdings”, koji su na naše tržište lani ušli na velika vrata kupivši kompleks američke ambasade u Kneza Miloša 50, osvojili su još jednu ekskluzivnu lokaciju u prestonici. Na javnom nadmetanju za 4,15 miliona evra njihova firma „BKA divelopment” pazarila je tržni centar „Depo” u Bulevaru kralja Aleksandra 142 koji je pre tri godine izgoreo u požaru.

„BKA divelopment” kupio je praktično 43 ara odnosno 4.316 kvadratnih metara placa tako što je ponudio 71.380 evra više od početne cene i osujetio pokušaj još jednog učesnika na licitaciji preduzeće „Belestejt” da se domogne „Depoa”.

Izvor: politika.rs

Vezani članci

Beograđanin odbranio diplomski rad u narodnoj nošnji, sad je sve ponovio za master: Filip je car sa Pravnog fakulteta o kom priča ceo grad

U čakširama, pletenim čarapama, sa pojasom oko struka, prslukom, košuljom sa vezom i šajkačom na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesi captcha *

Powered by keepvid themefull earn money