Home / Aktuelno u Beogradu / Izmenjene linije gradskog prevoza zbog radova na Slaviji

Izmenjene linije gradskog prevoza zbog radova na Slaviji

Zbog radova na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja i Trga Slavija, i demontaže tramvajske i trolejbuske kontaktne mreže na Slaviji do 09. avgusta biće izmenjen režim rada linija javnog gradskog saobraćaja.

Tramvaji sa linija 2 i 9L  će saobraćati u oba smera: Nemanjinom – Resavskom – Bulevarom kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama.

Ukidaju se trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29, a  uspostavljene su autobuske linije 21 A, 22 A, 29 A..

Zbog izuzetno visokih dnevnih temperatura u Beogradu koje su najavljene i u narednim danima, na najprometnijim lokacijama u gradu postavljen je veći broj cisterni s vodom za piće.

Osim lokacija na kojima su i do sada bile postavljene (Trg Republike, Trg Slavija, Trg Nikole Pašića i Zeleni venac), dodatne cisterne  postavljene su i u Novom Beogradu, na raskrsnici Milutina Milankovića i Ulice ušće (preko puta TC „Ušće”), kod Opštine Novi Beograd (kod taksi stanice), kao i kod Beogradskog sajma (pored autobuskog stajališta) i Glavne železničke stanice.

Izvor: Studiob.rs

Vezani članci

Beograđanin odbranio diplomski rad u narodnoj nošnji, sad je sve ponovio za master: Filip je car sa Pravnog fakulteta o kom priča ceo grad

U čakširama, pletenim čarapama, sa pojasom oko struka, prslukom, košuljom sa vezom i šajkačom na …

Powered by keepvid themefull earn money