Home / Aktuelno u Beogradu / Haos od jutra

Haos od jutra

Foto: Privatna arhiva

Nakon što su duže od 10 minuta čekali da se autobusi uključe na Brankov most, putnici su digli ruke od točkova i peške se zaputili preko reke. Na tom mostu trenutno funkcioniše samo traka ka Novom Beogradu, dok u onoj ka gradu stoje prazni autobusi, kraj kojih putnici pešače.

– Ovo je strašno. I „normalnim“ danima mi treba više od 20 minuta samo da pređem Brankov most, a sada se toliko autobusa nanizalo, da bih sigurno čekala duplo toliko – kaže revoltirana Beograđanka Milica.

Ona i mnoštvo drugih putnika izašli su iz autobusa i peške krenuli preko mosta, u nadi da će na Zelenom vencu ili Terazijama uspeti da uhvate neki drugi prevoz.

Neki sugrađani jutros su se dobro našetali kada je zatvoren Bulevar Mihaila Pupina, a na Brankovom mostu se nazirala gužva.

– Od Palate Srbija do Slavije išao sam pešaka. Svaka čast – napisao je na društvenim mrežama jedan sugrađanin.Pojedini Beograđani čak ni u trenucima agonije nisu gubili smisao za humor, pa su brže-bolje postavljali svakakve poruke na društvenim mrežama.

 

Izvor: blic.rs

Vezani članci

HAOS KOD DOMA OMLADINE Autobus srušio ogradu na pešake, pa ih VUKAO PO ULICI

Autobus gradskog prevoza srušio je juče oko 13.35 ogradu kod Doma omladine koja je pala …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesi captcha *

Powered by keepvid themefull earn money