Home / Aktuelno u Beogradu / Haos od jutra

Haos od jutra

Foto: Privatna arhiva

Nakon što su duže od 10 minuta čekali da se autobusi uključe na Brankov most, putnici su digli ruke od točkova i peške se zaputili preko reke. Na tom mostu trenutno funkcioniše samo traka ka Novom Beogradu, dok u onoj ka gradu stoje prazni autobusi, kraj kojih putnici pešače.

– Ovo je strašno. I „normalnim“ danima mi treba više od 20 minuta samo da pređem Brankov most, a sada se toliko autobusa nanizalo, da bih sigurno čekala duplo toliko – kaže revoltirana Beograđanka Milica.

Ona i mnoštvo drugih putnika izašli su iz autobusa i peške krenuli preko mosta, u nadi da će na Zelenom vencu ili Terazijama uspeti da uhvate neki drugi prevoz.

Neki sugrađani jutros su se dobro našetali kada je zatvoren Bulevar Mihaila Pupina, a na Brankovom mostu se nazirala gužva.

– Od Palate Srbija do Slavije išao sam pešaka. Svaka čast – napisao je na društvenim mrežama jedan sugrađanin.Pojedini Beograđani čak ni u trenucima agonije nisu gubili smisao za humor, pa su brže-bolje postavljali svakakve poruke na društvenim mrežama.

 

Izvor: blic.rs

Vezani članci

Beograđanin odbranio diplomski rad u narodnoj nošnji, sad je sve ponovio za master: Filip je car sa Pravnog fakulteta o kom priča ceo grad

U čakširama, pletenim čarapama, sa pojasom oko struka, prslukom, košuljom sa vezom i šajkačom na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesi captcha *

Powered by keepvid themefull earn money