Gaučosi

Kafana Gaučosi nova je beogradska kafana otvorena početkom jeseni 2014. godine na mestu nekadašnjeg kluba Gaučosi, u ulici Bulevar Vojvode Bojovića 10, kod Kalemegdana.

Kafana Gaučosi savršeno je mesto za noćni provod, jer poseduje idealnu lokaciju na Dorćolu, sa sopstvenim parkingom, prijatnim osobljem i uvek dobrom atmosferom. Autentičan enterijer, sa kožom i drvetom, očaraće vas pri prvom ulasku.

Iako kafanu Gaučosi krasi divan ambijent koji vas podseća na stare beogradske kafane, ali je i dalje moderan, prostran i prijatan, u ovu kafanu ćete dolaziti najviše zbog sjajne atmosfere koja u njoj vlada svakog vikenda.

U kafani Gaučosi česta su i gostovanja velikih muzičkih zvezda, pa i ne čudi zašto ovu kafanu mnogi Beograđani smatraju za nezaobilazno mesto kada žele da iskuse i uživaju u ludom, autentičnom noćnom provodu.

U kafani Gaučosi zabavljaćete se uz odličnu muziku, ispijajući pića po pristojnim cenama, upoznajući nove ljude koji će vam ubrzo postati najbolji prijatelji, a možete upoznati i vašeg budućeg dečka ili devojku. Sve ovo su razlozi da u kafanu Gaučosi navratite i osetite noćni provod koji ne treba propustiti!

Gaučosi
Bulevar Vojvode Bojovića 10, Beograd
066 222 153

Vezani članci

SHISHA HILL

SHISHA HILL je popularni novootvoreni bar u centru Beograda, neposredno ispod Kalemegdana, smešten tik uz Beton …

Powered by keepvid themefull earn money