Home / Odmor u Beogradu / Rent a Car / Fortuna rent a car

Fortuna rent a car

Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 10z, YUBC
Telefon: 011/317-7346, 065/888-5440, 065/994-9909
E-mail: rentacarfortuna@gmail.com
web: www.rentacar-fortuna.rs

Vaša agencija za iznajmljivanje vozila, Fortuna rent a car nudi najam automobila po najpovoljnijim cenama u gradu koje se kreću od 25-35 eura po danu. Beograd kao dvomilionski grad ima veliki broj rent a car agencija i preduzeća koji se bave iznajmljivanjem vozila, tako da je vrlo jednostavno pronaći jeftin najam automobila. U toj šumi prepunih voznih parkova i garaža, Fortuna rent a car traži svoje mesto pružajući optimalan kvalitet usluge, uz osmeh, puno optimizma i pozitivne energije.

Bilo da Vam je potrebno vozilo sa potrošnjom dizela ili benzina, automobil za gradsku vožnju ili duga putovanja, Fortuna rent a car Beograd je prava adresa za Vas. Zbog raznolikosti i sveobuhvatnosti zahteva klijenata, naš vozni park čine poznate marke automobila, kao što su: Mercedes, Citroen, Renault, Chevrolet, Opel, Fiat

Svi korisnici usluga agencije za iznajmljivanje vozila Fortuna moraju imati minimum 21 godinu starosti i posedovati vozačku dozvolu najmanje dve godine, kao i važeću ličnu kartu i pasoš. Prilikom iznajmljivanja vozila potrebno je ostaviti depozit u gotovini ili putem kreditne kartice koji se kreće od 200 do 1.000 evra, u zavisnosti od vrste vozila. Najam vozila se plaća prilikom njegovog preuzimanja u gotovini ili uplatom na tekući račun za pravna lica.

Fortuna rent a car nudi Vam najpovoljnije dnevno iznajmljivanje vozila, po ceni od 25-35 evra po danu. Svim našim stalnim korisnicma nudimo poseban popust prilikom iznajmljivanja vozila, zbog vernosti u saradnji i međusobnog razumevanja i uvažavanja. Takođe, nudimo posebne pogodnosti za najam vozila na duži period od 3, 7 ili 30 dana.

Vozila možete preuzeti u našoj poslovnici koja se nalazi u YU Biznis Centru na Novom Beogradu, a minimalni period za iznajmljivanje je jedan dan (24 časa). Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do naše agencije, postoji mogućnost preuzimanja vozila na lokaciji po želji na teritoriji Beograda. Vozilo je potrebno vratiti u isto vreme kada je i preuzeto, sa tolerancijom od 1h zakašnjenja.

Sa željom da velikom broju turista omogućimo da uživaju u znamenitostima našeg glavnog grada, agencija Fortuna rent a car Beograd ostvarila je uspešnu saradnju sa nekoliko turističkih agencija radi jednostavnijih procedura u rezervacijama. Takođe, nudimo Vam mogućnost iznajmljivanja luksuznih automobila sa profesionalnim vozačem.

Vezani članci

Maxx rent a car

Adresa: Omladinskih Brigada 88b Telefon: 011/400-5111, 011/400-5112, 069/400-5111 E-mail: info@maxxmobillity.com web: www.maxxmobility.com Novootvorena agencija Maxx rent …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesi captcha *

Powered by keepvid themefull earn money