Home / Odmor u Beogradu / Hosteli / Danubio hostel

Danubio hostel

Sakriven od gradske buke, u blizini reke Dunav po kojoj je i dobio ime, novootvoreni hostel Danubio, idealno je mesto za sve posetioce Beograda koji tragaju za smeštajem u istorijskom delu grada. Zahvaljujući idealnoj lokaciji na samo 7 minuta hoda od Knez Mihajlove ulice, do svih turističkih atrakcija možete stići laganom šetnjom.

Naš potpuno novi objekat pruža usluge dnevnog boravka i prenoćišta u komforno opremljenim sobama. U sklopu hostela Danubio nalaze se tri komforne višekrevetne sobe, koje su maksimalno prilagođene potrebama gostiju.

Sve sobe su nove, svetle, prostrane i opremljene udobnim ležajevima, klima uređajem i grejanjem, kao i ormarićima za odlaganje stvari na zaključavanje, što stvara idealne uslove za Vaš prijatan boravak. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju su dva kompletno opremljena kupatila.

Za Vaše idealno opuštanje i uživanje, tu su besplatan WI-FI internet tako da uvek možete biti u kontaktu sa Vašom porodicom i prijateljima, kao i TV sa velikim brojem domaćih i stranih kanala. Tokom lepih dana, svi naši gosti mogu da borave u prelepom dvorištu, daleko od gradske buke i gužve.

Svim ljubiteljima kuvanja na raspolaganju je kompletno opremljena kuhinja, sa ravnom pločom i pećnicom, tako da Vaše prijatelje možete obradovati omiljenim jelom. Ukoliko u naš hostel dolazite sopstvenim vozilom na raspolaganju Vam je besplatni parking.

U neposrednoj blizini hostela Danubio nalaze se brojne kulturne i istorijske znamenitosti koje će Vaš boravak u Beogradu učiniti nezaboravnim: gradski park Kalemegdan, Zoološki vrt, boemska četvrt Skadarlija, Gradska skupština, kao i prodavnice, restorani, banke, spa centar i biciklistička staza koja povezuje stari deo grada sa Adom Ciganlijom, Novim Beogradom i Zemunom.

Naša receprcija je neprekidno otvorena i Vama na usluzi, a ljubazno i informisano osoblje sa poznavanjem stranih jezika ponudiće Vam sve neophodne informacije o znamenitostima našeg glavnog grada, kulturnim i sportskim dešavanjima, kao i noćnom životu u Beogradu.

Uživajte i Vi u novootvorenom hostelu Danubio!

Adresa: Dunavska 20

Opština: Stari grad

Grad: Beograd

 

Vezani članci

Bohemian garden

Naš fokus u Hostelu Bohemian Garden je na tome da učinimo da se osećate prijatno …

Powered by keepvid themefull earn money