Home / Život u Beogradu / Shopping in BG / Danas otvaranje tržnog centra Rajićeva

Danas otvaranje tržnog centra Rajićeva

 

U novih 15.300 kvadratnih metara prostora dizajniranih za uživanje i kupovinu u najlepšem delu grada, smešteno je više od 80 lokala sa jednim ili više renomiranih brendova.

Neki od brendova će se po prvi put naći na našem tržištu, čineći šoping centar Rajićeva novim modnim centrom grada koji zadovoljava i visoke standarde kupaca sa istančanim ukusom.

Pored poznatih brendova, moći ćete da se opustite i u brojnim restoranima sa najlepšim pogledom na grad i upoznate Beograd iz potpuno novog ugla.

Na dan otvaranja šoping centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici, više od 90% radnji će spremno dočekati svoje posetioce, dok će u nekoliko nedelja posle otvaranja biti otvoreni preostali lokali.

Ovaj podatak govori u prilog činjenici da moderna šoping oaza, pored obilja domaćih i stranih modnih brendova, tehnike, proizvoda za uređenje doma i sportske opreme, pruža pravi užitak i ljubiteljima visoko kvalitetnih ugostiteljskih objekata – restorana i kafea.

Pored vodećih brendova kao što su Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Lindex, Springfield, Levis, Huawei, Timberland, Pandora, Esprit, Carpisa, Extreme Intimo, Nine West, Yamamay i mnogih drugih, neki brendovi će se pojaviti po prvi put na našem tržištu. Tako ćemo prvi put moći da prošetamo kroz radnje Calvin Klein Jeans, Armani Exchange, Go Active (novi koncept Đak sporta) i Dormeo Home, dok će nas lepa iznenađenja dočekati i u multi-brend prodavnicama, kao što su Mia Maya (Moschino, Valentino Red, Emporio Armani…), Fashion & Friends (Guess, Lui Jo, Superdry…), Sportina (Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Morgan…) i Beosport (Quicksilver, O’Neill, The North Face…).

Ceo treći sprat Rajićeva Shopping Centra rezervisan je za dečiji program, pa će tu svoje mesto naći i prvi Lego Shop u Srbiji.

Rajićeva Shopping Center: ulazi sa svih strana

Kroz istoriju, ovaj deo grada oduvek je predstavljao trgovinski centar od koga je započeo i sam razvoj prestonice.

Urbanistički, tržni centar Rajićeva je sagrađen od trajnih, prirodnih i industrijskih materijala uz korišćenje najsavremenijih tehnologija i istovremeno poštovanje istorijskog nasleđa lokacije, sa ciljem da sačuva tradiciju najrazvijenijeg trgovinskog centra grada i odgovori na sve moderne potrebe Beograđana i drugih posetilaca kojih je iz godine u godinu sve više.

Rajićeva Shopping Center će imati posebne ulaze sa svih strana: iz Knez Mihailove, ulice Kralja Petra, kao i iz Pariske i Uzun Mirkove, što ga čini lako dostupnim za sve sugrađane koji dolaze sa različitih strana grada.

Rajićeva će imati svoj supermarket i druge servisne jedinice neophodne za udobnost svakodnevnog života, kao što su apoteke, mobilni operateri, odeća, kućne potrebštine i elektronika. Na ovaj način, projekat neće biti samo nova gradska destinacija, već i važan deo lokalne i poslovne zajednice.

Više stotina radnih mesta

Arhitektonsko rešenje centra delo je autora Milana i Vladimira Lojanice, prvonagrađenog na međunarodnom konkursu i višegodišnje saradnje sa svim nadležnim institucijama

U izvođenju radova angažovani su isključivo lokalni podizvođači.

Rajićeva Shopping Center je investicija vredna 80 miliona evra, a zajedno sa luksuznim hotelom, koji će se pripojiti centru i 450 podzemnih parking mesta, prostiraće se na oko 60.000 kvadratnih metara.

Ova investicija omogućila je zaposlenje više od 400 radnika u fazi gradnje, dok će posle otvaranja tržnog centra i hotela ovaj broj narasti na više od 600 dodatnih radnih mesta.

Centralna lokacija, prefinjeni dizajn, poznate robne marke i pažljivo odabrani ugostiteljski objekti i prodajni miks doprineće da tržni centar Rajićeva, zajedno sa ulicom u kojoj se nalazi, postane jedno od centralnih mesta svih događanja u Beogradu. (danubeogradu.rs)

Vezani članci

Džentlmen i dama

Kafana Džentlmen i Dama znatno odskače od ostalih u Beogradu, jer svojim programom okuplja najkvalitetnije ekipe …

Powered by keepvid themefull earn money