Home / Odmor u Beogradu / Rent a Car / Cat Cars rent a car

Cat Cars rent a car

Adresa: Trgovačka 16, TC Mondo
Telefon: 060/242-4241
E-mail: catrentacars@gmail.com
web: www.catcars.rs

Novootvorena rent a car agencija Cat Cars nudi Vam najbolju rent a car uslugu, uz pouzdana i komforna vozila koja su Vam dostupna u svakom trenutku. U skladu sa Vašim zahtevima i potrebama, naše stručno i profesionalno osoblje obezbediće Vam željeni automobil za sigurnu i udobnu vožnju, kako u gradu, tako i van njega.

Svi korisnici agencije za iznajmljivanje vozila Cat Cars moraju biti stari najmanje 21 godinu i posedovati važeću vozačku vozilu najmanje dve godine. Najkraći period za iznajmljivanje vozila je jedan dan (24 časa), a vozila možete preuzeti u Žarkovu (TC Mondo), na aerodromu Nikola Tesla, kao i u centru Beograda na Trgu Nikole Pašića. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do nas, postoji mogućnost dostave i preuzimanja vozila po Vašoj želji.

Za najam naših vozila kilometraža je ograničena na 200 kilometara po danu uz mogucnost dogovora za neogranicenu kilometrazu, a cene rentiranja automobila zavise od kategorije i tipa vozila, kao i broja dana na koje iznajmljujete vozilo. Prilikom iznajmljivanja automobila obavezno je ostaviti depozit koji se određuje na osnovu dužine najma i u zavisnosti od grupe vozila.

Sa željom da se korisnici naših usluga osećaju sigurno i prijatno, sva naša vozila su kasko osigurana i poseduju svu prateću opremu. Radi Vaše sigurnosti naša vozila redovno prolaze redovne sigurnosne provere i čiste se pre svakog najma. Takođe, nudimo Vam i mogućnost iznajmljivanja vozila van radnog vremena koje se dodatno naplaćuje 10 eura, a u koliko se radi o najmu na duzi period dostava se ne naplaćuje!

Brzo i lako do kola – Cat Cars rent a car
Stiginte brzo do željene lokacije, ne dozvolite da Vas čekaju!

Vozni park

Vezani članci

ADE rent a car

Adresa: Borska 94d Telefon: 011/359-1142, 063/228-901 E-mail: ade@sbb.rs  aderentacar@orion.rs web: www.aderentacar.co.rs AKCIJA 5+2 – PLATITE 5, VOZITE …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesi captcha *

Powered by keepvid themefull earn money