Home / Život u Beogradu / Klubovi / BLACK ROSE striptiz klub

BLACK ROSE striptiz klub

Striptiz klub Black Rose predstavlja najpoznatiji i najekskluzivniji striptiz noćni klub u Beogradu. Striptiz klub Black Rose nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, na Slaviji, na adresi Deligradska 3a.

Striptiz klub Black Rose otvoren je svakog dana od 22h pa do 6 sati iza ponoći, za vaše lude i nezaboravne noćni. Vlasnica striptiz kluba Black Rose je Branka Milijančević, odnosno Branka Black Rose, srpska kraljica striptiza koja je u svet igranja ušla 1999. godine.

U striptiz klubu Black Rose, uživaćete uz najlepše striptiz igračice koje će vas svojim plesom i lepotom osvojiti. Njihov šarm, gracioznost, lepota i vreli striptiz će vam svakako ulepšati veče. Gosti striptiz kluba Black Rose uživaju u intimnoj atmosferi sa puno pozitivne energije. Igračice su veoma profesionalne, i veoma lako mogu osetiti šta vam prija i rasplamsati vašu strast i užitak do vrhunskih razmera.

Pored standardnog ženskog striptiza uz atraktivne i zavodljive igračice, na menijiju striptiz kluba Black Rose je i fantastični muški striptiz po porudžbini. Striptiz klub Black Rose upravo je prvi striptiz klub za dame, koje su smele i rado bi promenile svoje rutinske izlaske. Ovo je najbolje mesto u gradu na kome možete uživati u striptizu do gole kože, uz go-go i vrele dens igračice, trbušni ples i još mnogo toga.

Takođe, valja pomenuti da su u Black Rose striptiz klubu cene pića veoma povoljne i prilagođene svačijem džepu, kao i da sve one koji budu ukazali poverenje ovom klubu očekuju mnoga iznenađenja.

Pored striptiza, postoje i privatni plesovi za zainteresovane, u posebnim prostorijama, kao i mogućnost da se pošalje striper ili striptizeta na željenu lokaciju, ukoliko su u pitanju klubovi, splavovi, kafane, odnosno javna mesta. Za razliku od stripera, striptizete se ne šalju na privatne adrese. U striptiz klubu Black Rose  moguće je organizovati i vrelu proslavu devojačke ili momačke večeri. Što se rezervacija tiče, vaš omiljeni portal za noćni život prestonice je tu za vas. Vaše rezervacije nisu fiksne, već ih možete napraviti za bilo koje željeno vreme i potpuno su besplatne za svaki dan.

Deligradska 3a
Beograd, Vračar

Vezani članci

Džentlmen i dama

Kafana Džentlmen i Dama znatno odskače od ostalih u Beogradu, jer svojim programom okuplja najkvalitetnije ekipe …

Powered by keepvid themefull earn money