Home / Aktuelno u Beogradu / Beogradski noćni market-Festival hrane i pića

Beogradski noćni market-Festival hrane i pića

Beogradski Noćni Market je jedinstveni festival hrane i pića koji će se održati tokom letnjih, večernjih sati na gradskim pijacama pod sloganom NOVO LICE PIJACE, sa ciljem da se na savremen i zanimljiv način predstave proizvođači hrane i pića iz cele Srbije i da pijace postanu prepoznatljiva turistička ponuda glavnog grada:

Bajlonijeva pijaca 03.06.2016.
Pijaca Senjak 17.06.2016.
Kalenić pijaca 01.07.2016.

Beogradski Noćni Market kao deo zvaničnog programa ovogodišnjeg BELEF-a pružaće posetiocima mogućnost da uživaju uz dobru hranu, kupovinu, zabavu i muziku pretvarajući uobičajeni večernji izlazak u potpuno novo iskustvo. Pijačne tezge će se pretvoriti u delikatesne radionice, barove i restorane, stvarajući najveći beogradski restoran pod otvorenim nebom.

Izlagači će na licu mesta pripremati svoje specijalitete, samostalno ili uz pomoć profesionalnog kuvarskog tima na čelu sa našim poznatim kuvarima Sašom Mišićem i Milošem Jovanovićem. Cene hrane i pića će biti po promotivnim cenama kako bi svi posetioci mogli da probaju što više proizvoda. U toku sve tri večeri festivala, očekujemo preko 10.000 posetilaca.

Posetiocima će pored odličnih ukusa biti dostupni i recepti za jela koja degustiraju, saveti o slaganju hrane i pića, pripremanju koktela, kao i druge zanimljive gastronomske radionice. Program će upotpuniti nastupi poznatih bendova, DJ-eva, izložbe umetničkih slika i fotografija, modna revija itd.

Vidimo se na pijacama!

Vezani članci

HAOS KOD DOMA OMLADINE Autobus srušio ogradu na pešake, pa ih VUKAO PO ULICI

Autobus gradskog prevoza srušio je juče oko 13.35 ogradu kod Doma omladine koja je pala …

One comment

  1. Zanimljivo 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesi captcha *

Powered by keepvid themefull earn money