Home / Aktuelno u Beogradu / Beogradski noćni market-Festival hrane i pića

Beogradski noćni market-Festival hrane i pića

Beogradski Noćni Market je jedinstveni festival hrane i pića koji će se održati tokom letnjih, večernjih sati na gradskim pijacama pod sloganom NOVO LICE PIJACE, sa ciljem da se na savremen i zanimljiv način predstave proizvođači hrane i pića iz cele Srbije i da pijace postanu prepoznatljiva turistička ponuda glavnog grada:

Bajlonijeva pijaca 03.06.2016.
Pijaca Senjak 17.06.2016.
Kalenić pijaca 01.07.2016.

Beogradski Noćni Market kao deo zvaničnog programa ovogodišnjeg BELEF-a pružaće posetiocima mogućnost da uživaju uz dobru hranu, kupovinu, zabavu i muziku pretvarajući uobičajeni večernji izlazak u potpuno novo iskustvo. Pijačne tezge će se pretvoriti u delikatesne radionice, barove i restorane, stvarajući najveći beogradski restoran pod otvorenim nebom.

Izlagači će na licu mesta pripremati svoje specijalitete, samostalno ili uz pomoć profesionalnog kuvarskog tima na čelu sa našim poznatim kuvarima Sašom Mišićem i Milošem Jovanovićem. Cene hrane i pića će biti po promotivnim cenama kako bi svi posetioci mogli da probaju što više proizvoda. U toku sve tri večeri festivala, očekujemo preko 10.000 posetilaca.

Posetiocima će pored odličnih ukusa biti dostupni i recepti za jela koja degustiraju, saveti o slaganju hrane i pića, pripremanju koktela, kao i druge zanimljive gastronomske radionice. Program će upotpuniti nastupi poznatih bendova, DJ-eva, izložbe umetničkih slika i fotografija, modna revija itd.

Vidimo se na pijacama!

Vezani članci

Beograđanin odbranio diplomski rad u narodnoj nošnji, sad je sve ponovio za master: Filip je car sa Pravnog fakulteta o kom priča ceo grad

U čakširama, pletenim čarapama, sa pojasom oko struka, prslukom, košuljom sa vezom i šajkačom na …

Powered by keepvid themefull earn money