Home / Odmor u Beogradu / Rent a Car / Alex Line rent a car

Alex Line rent a car

Adresa: Antifašističke borbe 15/33
Telefon: 011/213-6623, 069/500-5006
E-mail: office@rentacaralex.com
web: www.rentacaralex.com

U skladu sa potrebama klijenata Alex Line rent a car bavi se iznajmljivanjem ekonomske klase automobila, kao i uslugama transfera luksuznim putničkim automobilima. Ukoliko se odlučite da nam poklonite Vaše poverenje nudimo Vam ispravna i visokokvalitetna vozila, uz vrlo povoljne cene, kao i specijalne ponude na duži najam.

Sa željom da Vam omogućimo da sigurno stignete do željene destinacije, naš vozni park čine automobili renomiranih proizvođača iz ekonomske i srednje klase vozila:

-Renault Clio III 1.5 dci -Citroen C3 1.4 hdi -Renault Megane III 1.5 dci -Citroen C4 1.6 hdi -Renault Megane Grandtour 1.5 dci 90 Authentique -Audi A1 1.6 tdi -Renault Laguna 1.5 dci bose

Naša visoko kvalitetna vozila poseduju kompletnu opremu kako bi Vaša vožnja kako u gradu, tako i van njega, bila udobna i prijatna. Opremljena su navigacijom i sedištima za decu.

Sva vozila održavamo i servisiramo u skladu sa propisanim pravilima proizvođača, a posebnu pažnju poklanjamo urednosti i čistoći. Vozila se mogu voziti na teritoriji Srbije, dok je za izlazak iz zemlje potrebna posebna dozvola koja se dobija od ovlašćenog lica Alex Line rent a car-a.

Korisnici agencije za iznajmljivanje vozila Alex Line moraju posedovati važeću vozačku dozvolu, kao i ličnu kartu ili pasoš. Najkraći period za iznajmljivanje vozila je jedan dan (24h), a vozilo je potrebno vratiti u isto vreme kada je i preuzeto sa tolerancijom od 1h zakašnjenja. Kilometraža je ograničena na 200km po danu, a cena najma uključuje Osiguranje od odgovornosti za štetu prema trećim licima, do iznosa utvrđenog polisom obaveznog osiguranja.

Prilikom preuzimanja vozila, potrebno je ostaviti obavezan depozit koji se kreće od 200 do 600 evra, u zavisnosti od klase vozila. Plaćanje se vrši odmah po preuzimanju vozila, a u opticaju su kreditne kartice – VISA, MASTERCARD, DINACARD, AMERICAN EXPRESS, MAESTRO.

Pored poslovnica u Beogradu i Belosavcima, auto možete preuzeti i na željenom mestu, ukoliko ste prethodno izvršili rezervaciju. Vozilo se može preuzeti i vratiti i van radnog vremena, kao i na aerodromu u Beogradu, bez doplate. Takođe, nudimo specijalne ponude za rentiranje vozila na duži vremenski period.

Vozni park

 

Vezani članci

ADE rent a car

Adresa: Borska 94d Telefon: 011/359-1142, 063/228-901 E-mail: ade@sbb.rs  aderentacar@orion.rs web: www.aderentacar.co.rs AKCIJA 5+2 – PLATITE 5, VOZITE …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesi captcha *

Powered by keepvid themefull earn money