Home / Odmor u Beogradu / Rent a Car / ADE rent a car

ADE rent a car

Adresa: Borska 94d
Telefon: 011/359-1142, 063/228-901
E-mail: ade@sbb.rs  aderentacar@orion.rs
web: www.aderentacar.co.rs

AKCIJA 5+2 – PLATITE 5, VOZITE 7 DANA!

Rent a Car ADE je prva privatna rent a car agencija koja posluje na našim prostorima od 1996. god. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se naša agencija razlikuje od drugih je mali depozit, ekonomične cene, stručno i ljubazno osoblje, kao i veliki broj pogodnosti koje nudimo našim klijentima.

Svi korisnici usluga agencije za iznajmljivanje vozila ADE moraju biti stariji od 23 godina i posedovati važeću vozačku dozvolu godinu dana, odnosno 25 godina starosti i dve godine vozačku dozvolu za vozila srednje kategorije. Najkraći period za iznajmljivanje vozila je 24 časa (1 dan), a kilometraža je ograničena na 100km po danu. Neograničenu kilometražu nudimo za najmove preko 7 dana. Takođe, za višemesečni najam odobravamo poseban popust kako za pravna, tako i za fizička lica.

Vozilo možete preuzeti u našoj poslovnici na adresi Borska 94d, Beograd, kao i na aerodromu Nikola Tesla Beograd. Prilikom iznajmljivanja vozila potrebno je položiti depozit koji je obavezan za pravna i fizička lica, a nudimo Vam mogućnost plaćanja karticama (Visa, Master), putem računa ili u gotovini.

Naša vozila poseduju kompletnu opremu, kao što su: AC (klima), centralno zaključavanje, AIR BAG, električni podizači prozora, najmodernija elektronska oprema za zaštitu od krađe i sl. Zahvaljujući redovnom održavanju i tehničkim pregledima koje uspešno prolaze, svi automobili su u jako dobrom stanju i tehnički potpuno ispravni.

Besplatno:

  • – sedište za dete
  • – lanci za sneg
  • – zimske gume
  • – zeleni karton
  • – dostava na aerodrome u toku radnog vremena

Vozni park

Vezani članci

Maxx rent a car

Adresa: Omladinskih Brigada 88b Telefon: 011/400-5111, 011/400-5112, 069/400-5111 E-mail: info@maxxmobillity.com web: www.maxxmobility.com Novootvorena agencija Maxx rent …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesi captcha *

Powered by keepvid themefull earn money