Home / Odmor u Beogradu / Rent a Car / 2m2 Rent a car

2m2 Rent a car

Adresa: Gospodara Vučića 156
Telefon: 011/285-0403, 065/285-0403
E-mail: rentacar2m2@gmail.com
web: www.2m2.rs

Rent a car agencija 2m2 bavi se iznajmljivanjem vozila za svaku priliku, bilo da se radi o gradskoj vožnji, putovanju, svadbi, poslovnom sastanku ili turističkom obilasku. Možemo se pohvaliti bogatim voznim parkom i odličnim odnosom cene i kvaliteta, o čemu govori veliki broj zadovoljnih korisnika naših usluga.

Kako biste u potpunosti uživali u vožnji, svi naši automobili poseduju bogat paket dodatne opreme: klima uređaj, servo, putni računar, CD player, elektro paket i još mnogo toga u zavisnosti od klase vozila koju izaberete. Uz svako vozilo besplatno dobijate sedište za dete, lance za sneg i navigaciju sa integrisanom mapom cele Evrope.

Svi korisnici agencije za iznajmljivanje automobila 2m2 moraju imati navršenu 21 godinu i posedovati važeću vozačku dozvolu najmanje dve godine, kao i važeću ličnu kartu i pasoš. Prilikom iznajmljivanja vozila potrebno je ostaviti povratni depozit čiji iznos zavisi od vrste vozila i uslova najma, a plaćanje se vrši pri preuzimanju vozila. U cenu su uračunati PDV, osiguranje vozila, zeleni karton i ostala prateća oprema.

Vozila možete preuzeti besplatno u toku radnog vremena u našoj poslovnici u Beogradu, na adresi Gospodara Vučića 156, na aerodromu Nikola Tesla, kao i na lokaciji po želji klijenta, dok se preuzimanje i vraćanje vozila van radnog vremena dodatno naplaćuje. Najkraći period za iznajmljivanje vozila je 24 časa (jedan dan), a vozilo je potrebno vratiti u isto vreme kada je i preuzeto, sa tolerancijom od 1h zakašnjenja. Za period do 3 dana kilometraža je ograničena na 200km dnevno, a za sve duže najmove, kilometraža je neograničena.

Ukoliko Vam je potreban luksuzan automobil za posebne prilike, kao što su: svadba, poslovni sastanak ili turistički obilazak, rent a car 2m2 nudi mogućnost iznajmljivanja bilo kog vozila iz našeg voznog parka, sa uslugom profesionalnog vozača u zemlji i inostranstvu. Iz naše ponude dodatnih usluga posebno izdvajamo Late rent, odnosno preuzimanje i vraćanje vozila koje Vam je dostupno 24 časa na teritoriji grada Beograda. Takođe, svim pravnim licima nudimo posebne uslove i pogodnosti za najam vozila, kao i mogućnost rezervacije smeštaja u apartmanima ili hotelima na teritoriji Beograda.

Pored iznajmljivanja vozila agencija 2m2 bavi se i uslugom registracije Vašeg vozila, uz mogućnost plaćanja na 10 mesečnih rata:

  • Kompletna usluga registracije vozila
  • Tehnički pregled i izdavanje nalepnice bez odlaska u sup
  • Sve vrste osiguranja (putno, zdravstveno, životno, auto, kasko osiguranje)
  • Sve vrste ugovora i prenos vlasništva
  • Odlazak u mup
  • Dolazak na kućnu adresu
  • Zeleni karton

Uz uslugu registracije vozila i svaki najam preko 3 dana ostvarujete 10% popusta na putničko zdravstveno osiguranje za Vas i Vašu porodicu u svim zemljama sveta!

Vozni park

Vezani članci

Maxx rent a car

Adresa: Omladinskih Brigada 88b Telefon: 011/400-5111, 011/400-5112, 069/400-5111 E-mail: info@maxxmobillity.com web: www.maxxmobility.com Novootvorena agencija Maxx rent …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unesi captcha *

Powered by keepvid themefull earn money